Tack vare deras transporttjänster kunde vi fokusera på att bygga

Hej på er, det är så roligt att se hur intresserade ni är av det jag skriver. Jag älskar att läsa de kommentarer ni skriver under mina inlägg, fortsätt gärna med det. Inlägget jag kommer skriva idag kommer handla om ett bygge som jag jobbade med för några månader sedan och den hjälpen med transporttjänster i Tyresö vi fick av företaget Domanski Service AB.

Jag har tidigare nämnt det men jag nämner återigen att jag jobbar som byggarbetare för ett byggföretag här i Tyresö. Det är några månader sedan vi fick ett stort projekt som gjorde att vi var tvungna att ta hjälp av andra företag, bland annat Domanski Service AB. De hjälpte oss med transporttjänster i Tyresö genom att leverera byggmaterial till byggarbetsplatsen, de hjälpte oss även genom att köra bort avfallet från bygget och de grovsopor som uppstod. Vi fick väldigt bra hjälp av dem och jobbet blev så mycket enklare tack vare dem, vi kunde fokusera på bygget medan de tog hand om transporten. Vårt arbete gick mycket fortare när vi kunde fokusera helhjärtat på bygget, därigenom kommer vi nog definitivt att anlita det här företaget i framtiden också. Att få så bra hjälp betyder mycket och därför kan vi föra vidare information och vetskap angående dem som företag samt deras tjänster, för att ni också ska kunna ta del av deras tjänster när ni är i behov av det. För mig och företaget jag jobbar för är det roligt att se när det går bra för andra företag också. Med det här sagt kan jag verkligen rekommendera det här företaget och deras transporttjänster i Tyresö till alla som är i behov av det.